Jul med ZIM

Ensemble Zimmermann spiller julen ind med 2 koncerter i december.

Den første er med Händels Messias og finder sted i Ulfkær kirke torsdag d. 7. december kl 19.00. ZIM og Det Jyske Vokalensemble opfører det berømte oratorium, som for mange er indbegrebet af jul. Ensemblerne har over en årrække udviklet deres samarbejde om en mere kammermusikalsk og adræt version med strygere, cembalo, trompeter og pauker og 8 sangere, som synger såvel arier og korsatser. Blandt sangerne er anerkendte solister som Anna Wierød, Simone Rønn og Emil Lykke.

Lokal info: www.ting-huset.dk. Billetter kan købes, inkl. gebyr på Ticket-master (125 kr.) og i Blomster-Biksen i Ulfborg (125 kr. – her kan kun betales kontant).

Dagen efter, fredag d. 8. december kl 19.30 går turen til Hjørrings Sct Catharinæ kirke, hvor vi spiller et blandet program med “julehits”.

Bachs berømte kantate er bygget på advents-salmen “Nun komm der Heiden Heiland”, og bruger melodistoffet derfra til en række satser for kor, orkester og solister. Kantaten er skrevet til gudstjenesten første søndag i advent.

Ingen jul uden Messias. Fra det berømte oratorium fremføres første del og uddrag af 2. og 3. del.

Af den franske komponist Charpentier spiller vi Prelude fra hans Te Deum, en Noel og en korsats fra Julenatsmessen.

Ved denne koncert er ZIM besat med strygere, trompeter, pauker og andet slagtøj samt cembalo. Det Jyske Vokalensemble har anerkendte solister som Anna Wierød, Simone Rønn og Emil Lykke med, og det rummer i alt 8 sangere, som tidligere har besøgt kirken og begejstret med sin overlegne ensemblesang.

Entré kr. 100. Forsalg på kirkekontoret. Resterende billetter sælges ved døren fra kl. 18.45.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.